FREDERIK VIBJERG LAURITSEN

Junior Analyst

Jeg har været ansat som Junior Analyst i ATRIUM Kapitalforvaltning siden januar 2021. Min uddannelsesmæssige baggrund består af en bachelor i International Business fra CBS inklusiv et udvekslingsemester på Wharton samt mit nuværende studie på CBS, hvor jeg læser en kandidat i Advanced Economics and Finance.  Jobbet hos ATRIUM giver mulighed for at anvende teoretiske aspekter fra min uddannelse i praksis og passer samtidig til min store interesse for investering. Herudover bidrager jobbet til en helhedsforståelse indenfor investering og kapitalforvaltning, der understøtter mine studier på en givende måde.

Hvad er vigtigst for mig ?

Det er afgørende for mig, at et studiejob giver mulighed for både kompetencemæssig og personlig udvikling. Det er netop tilfældet hos ATRIUM, hvor jeg løbende stifter bekendtskab med en lang række forskellige aspekter indenfor investering, og hvor min udvikling understøttes af dygtige og erfarne kollegaer. Derudover tilfører kerneværdier som transparant og uafhængig investeringsrådgivning samt et betydeligt fokus på bæredygtige investeringer ekstra glæde for mig i jobbet.