BESTYRELSEN

ATRIUM Kapitalforvaltnings bestyrelse er bestående af tre personer.

Peter Johansen (1962), bestyrelsesformand, driver rådgivningsvirksomheden Sona Advice ApS. Peter har tidligere arbejdet som investeringsdirektør i Realdania og før det haft ledende stillinger hos Schroders, Nordea Investment Management og Realkredit Danmark.

Tue Østergaard (1971), bestyrelsesmedlem, er administrerende direktør i HC Andersen Capital – som digitaliserer relationen mellem børsnoterede selskaber og investor. Tue har tidligere været Head of Markets, Managing Partner CPH i ABG Sundal Collier. Tue er ligeledes næstformand for bestyrelsen i GreenMobility, Formand for Advisory Board i Solitwork, Medlem af Advisory Board i DataPeeps, Investor i Homey Media samt Freelance aktiekommentator hos Børsen.

Malene Bason (1975), bestyrelsesmedlem, er partner og medejer i ATRIUM Kapitalforvaltning. Malenes ekspertise er bæredygtige investeringer og har tidligere drevet rådgivningsvirksomheden Future Impact og siddet i advisory boards for flere impact startups. Før det var Malene i en årrække Head of Manager & Fund Selection i Danske Bank samt senior investeringsrådgiver i TDCs pensionskasse.

Bestyrelsen har vedtaget en politik for mangfoldighed i bestyrelse med det formål at fremme, at en tilstrækkelig bred vifte af kvalifikationer og kompetencer er til stede blandt bestyrelsens medlemmer.

Se Politik for mangfoldighed i bestyrelsen her.